All black

All black

“All black” komt al enige tijd bij me in de free chat, dit is een open chat waar ik met elke man contact kan hebben. “All Black” komt uit Parijs en we communiceren dan ook in het Engels. “All Black” heeft manieren, is heel netjes en bijna galant op de free chat. Miss sweet voice noemt hij me, daarbij al honderd keer benoemd hoe mooi hij me vindt. Tja, ik was overtuigd “All Black” heeft manieren!

private

Plots is “All Black” daar weer, niet in de free chat maar hij kiest voor de private, ik ben verbaasd maar ook nieuwsgierig naar deze Ohh zo galante fransman. Zijn naam “All Black” laat weinig te raden over, daar is hij dan op mijn scherm, een grote donkere gespierde man met zijn boxer nog aan. Door zijn boxer kan ik al TE duidelijk zien dat “All Black” groot geschapen is. Ik zie veel……Maar dit is toch wel heel groot.

manieren

“All black” is trots op zijn chocolate bar, zoals hij deze zelf noemt. Door deze uitspraak heb ik toch moeite om mijn lach in te houden en denk ik: “doe mij maar een heerlijke Bros”. De goede manieren van “All black” gaan al gauw een deurtje verder, ik moet hem smeken zijn boxer uit te doen. Hij wil dat ik me als een slet ga gedragen en dan ook als een echte ‘nigga slut’ zoals hij dat benoemt.
Enige teleurstelling voel ik op komen, dag charmante en galante fransman……Hij komt VIP.

gorilla dans

Zoals gevraagd trekt hij zijn boxer uit, echt pal voor zijn camera. Nou geloof me, dat had niet gehoeven. Die zwans zie je onmogelijk over het hoofd! Al zwaaiend met zijn derde been staat hij daar, het lijkt of hij een gorilla dans uitvoert, zwaait met zijn armen heen en weer en de geluiden kan ik er zo bij denken.

twee handen

“All Black” wil dat ik zijn “nigga slut” ben en vraagt of ik op mijn borsten wil spugen. Ik voldoe aan zijn verzoek. Op het moment dat ik denk dat zijn chocolate bar niet groter kan worden vergis ik me gruwelijk. Holy Mozes, dat ding volgroeit tot een kinder onderarm en met twee handen begint hij die totempaal af te sjorren. Ik denk nog een tel “als hij klaarkomt dan trekt al het bloed uit zijn chocolate bar, en ligt hij zo als een schuimpje knock out”.

slagroom spuit

Terwijl hij aan het worstelen is met zijn grote zwarte anaconda rammelt hij ook nog wat op het toetsenbord, hij wil lozen. Dat het een tsunami aan zaad gaat worden is duidelijk, en dat allemaal voor mij! “All Black” vraagt mij m’n mond te openen voor de cam, want een echte “nigga slut” wil alles slikken. Ik open mijn mond en die grote zwarte slang lijkt wel door mijn scherm te kruipen, zo dicht zit hij erop. Al trekkend met twee handen komt deze gorilla klaar, het lijkt wel een slagroom spuit die ontploft. Zijn zaadlozing is net zo groot als zijn chocolate bar, onvoorstelbaar wat gigantisch veel.

bedankt

Zoals een galante man behoort te doen, is toch wel een klein bedankje achteraf op z’n plaats. Maar niks van dit alles, “All Black” heeft geloosd en zonder gedag te zeggen klikt hij me weg. Na dit schouwspel log ik meteen even uit, wat heb ik net toch allemaal gezien? Een of andere gorilla dans met een zwarte anaconda kruipend tussendoor.

Ik wil even rust in mijn hoofd……. Het liefst even alles….. all black……..