SM in de leer

SM in de leer

Tja, eigenlijk had ik me nooit verdiept in SM totdat ik een beller kreeg die graag opdrachtjes voor me wilde uitvoeren en onderdanig wilde zijn. En wat bleek, ik had er een gave bij. Met mijn stem kon ik sturen.

meesteres

Ik heb een jongeman aan de lijn van 22 jaar. Ik laat hem op zijn knietjes zitten en geef hem de opdracht zich in te beelden om mijn hakken af te likken. Bij goed gedrag mag hij zogenaamd mijn kutje zien. Zijn ademhaling zit steeds hoger en een groot orgasme volgt voor hem.
De jongeman wil al snel niet meer bellen maar gaan cammen met zijn meesteres. Ik krijg het spaans benauwd en heb me met een bloedspoed verdiept in wat SM trucjes op het internet. Voor het cam contact verstuur ik een bericht dat hij een touw klaar moet leggen en twee knijpers. Tja, google is mijn grootste vriend en daar lees ik dat afbinden helemaal de bom is in de SM scene. Cam aan en het zweet in mijn handen. Zal ik door de mand vallen omdat ik helemaal geen sjoege heb van SM of ben ik te soft voor dit hele spel?

touwen

Jawel, daar is hij. Ik zie hem levensgroot op mijn scherm en wat schets mijn verbazing? Wat een mooie jonge man. Gespierd, knap en super intelligent. Hij zit al naakt klaar op zijn knietjes. Met een pokerface vraag ik hem zijn ballen af te binden. Hij heeft zich hier duidelijk ook in verdiept want het verloopt geheel vlekkeloos. Als beloning mag hij rustig aan mijn slavenpik trekken. Het is MIJN slavenpik. Dat is de afspraak. De opwinding van deze jongeman spat van mijn scherm af. Ondertussen bedenk ik me hoe dit verder aan te pakken, de knijpers! 

knijpers

Mijn stem gaat naar beneden en ik beveel deze adonis mijn slavenpik met rust te laten en zich te storten op de knijpers. Ik vertel hem rustig maar met dwang een knijper op zijn rechter tepel te plaatsen. Als hij dit doet komt er een kreun van genot vrij. Dit van één knijper waar ik de was mee ophang en wat nooit in mijn hoofd zou opkomen om deze maar op mijn tepel te plaatsen. Okay, hij is braaf. De tweede knijper mag hij op zijn linker tepel plaatsen en weer slaakt hij een kreun van genot. Er gaat een tel in mijn hoofd om wat een randdebiel dit eigenlijk is maar de macht en de controle vind ik op zich best een leuk spelletje. Bij het plaatsen van de knijpers zie ik hoe mijn slavenpik reageert. Deze steigert in vol ornaat! Schouderklopje voor mezelf. Ik heb het goed aangepakt.

beloning

Tja, dan nu de eeuwige beloning, klaarkomen. Ik beveel deze jongeman om heel rustig aan mijn slavenpik te trekken. Precies zoals ik dat wil. De geiligheid en opwinding heeft zich goed opgebouwd en zijn orgasme kwam duidelijk hoorbaar niet uit zijn tenen maar uit zijn afgebonden ballen. Het spel zit erop. Ik laat hem zijn touw los maken en geef zijn ballen de volledige vrijheid. De knijpers mag hij één voor één verwijderen, en ik wil dat hij me bedankt voor de tijd die ik voor hem vrij heb gemaakt.

De was ophangen heeft sinds die tijd een andere betekenis voor mij gekregen.