De Domi van Lovense

De Domi van Lovense

Ik kan met 1 woord de Domi beschrijven, uitmuntend! Er zijn veel wand vibrators op de markt. Sommige zien eruit alsof ze rechtstreeks uit de keuken zijn geplukt en andere zijn te onhandig om te gebruiken. Geregeld zit je te worstelen met de snoeren.
De Domi is anders. Handzaam, krachtig en het mooiste van allemaal is dat de Domi aan te sturen is. Met aansturen bedoel ik dat deze op afstand te bedienen is, waar ook ter wereld zolang er maar internet is. En wat een geluk, het internet is erg stabiel.

Genot op afstand

Hoe werkt de Domi op afstand? Eenvoudig. Via de Lovense app kan je verbinding maken met de Domi.
Dit gaat met bluetooth wat elke smartphone tegenwoordig wel heeft. Als de Domi eenmaal verbinding heeft
kan je met de app verschillende snelheden instellen. Er zijn ook complete programma’s die verschillende snelheden hebben.
Daarnaast kan je zelfs muziek koppelen. De beat bepaalt dan de snelheid.
Wanneer de smartphone verbonden is met het internet kan er toegang gegeven worden aan andere smartphones.
Op deze manier kan de Domi op afstand bediend worden wat natuurlijk een extra dimensie geeft. De controle is dan letterlijk uit handen gegeven.

Afstand bedienen

Ontwerp en kwaliteit

De domi is draadloos. Zoals ik al eerder heb aangegeven is dit erg prettig. Geen geworstel met snoeren. Het opladen zelf gaat vlot en met een levensduur op de batterij van ongeveer 1.5 uur is dit zeker genoeg om helemaal uitgeput te raken.
Offline heeft de krachtpatser 3 standaard standen. Maar zodra je een koppeling maakt met de app op je smartphone zijn er heel veel standen.
Helaas is de domi niet waterdicht. Voor de koude dagen is het wel zo prettig om onder een warme douche te staan met een beetje extra.
Hij is handzaam in gebruik. Je hebt niet het gevoel dat je een betonmixer tussen je benen hebt.
In de hogere standen is de domi zeker niet geruisloos. Gelukkig heb ik tot op heden nog geen klachten van de buren gekregen.
Als laatste, wat ik erg belangrijk vind, is de domi gemaakt van lichaamsvriendelijke stoffen.

Domi-Lovense

Mijn orgasmes

Dankzij mijn Domi heb ik iets nieuws ontdekt. Nooit eerder is me dit overkomen maar de Domi krijgt het voor elkaar.
Ik had wel eens wat gehoord over squirten. Kleine druppelende sproeiers tot grote watervallen.
Toen de Domi mijn clitje kuste was ik meteen verkocht. Langzaam had ik de trillingen verhoogd tot het niet meer te houden was.
Het leken wel de Niagara watervallen! Jammer genoeg lag ik op bed en heb nu een matras met mijn geiligheid in zijn buik. Wil je mij eens live zien met de domi? Zoek me dan op 1 van de webcam sites. Webcams van mij

Van Lovense

Ik heb mijn Domi rechtstreeks gekocht bij Lovense. Alles is keurig en vlot geleverd.
By-Lovense