De gekooide kater

De gekooide kater

Een nieuwe man meldt zich bij me. Hij wil zich puur afhankelijk opstellen tegenover mij. Even schakelen, ik ben meesteres en hij is dus een slaafje. Aangezien er twee handen vol van dit soort afhankelijke mannen zich melden bij me en het af laten weten na 1 keer ben ik wat terug houdend. Maar deze is echt bloed serieus.

zoals de aapjes in Artis

Als meesteres heb ik de eer een naam te geven aan mijn trouwe slaafjes. Bij deze beste man heb ik toch even mijn brein moeten laten werken. Meneer wil een kooi. Nee, geen kooi om in te zitten zoals in Artis de aapjes achter de tralies maar een kooi om zijn kleine bungelende trots! Ik noem hem “de gekooide kater”. Gekooid omdat zijn slurfje vast zit in het kooitje en kater omdat het een bronstige kerel is die alleen sproeit als ik het wil. Best geniaal verzonnen dacht ik zo. Hij blijkt echt trouw. Zo trouw zie ik ze niet gauw.

De gekooide kater meldt zich als IK dat wil, als IK het tijd vind om z’n slurfje even de vrijheid te geven om te sproeien. De gekooide kater is ook een endeldarm toerist. Ik laat hem alles in zijn kontje stoppen als het mij uitkomt. Wat een genot is deze man. Als een kind in een snoepjes winkel probeer ik alles met hem uit en hij volgt.

plannetje gesmeed

Toch word ik hier snel flauw van. De gekooide kater wil spanning maar deze dame ook!
Daar komt een lampje boven mijn hoofd. Ik heb een heerlijk plannetje gesmeed met mijn alter ego als meesteres. De gekooide kater heb ik een foto gestuurd van ZIJN meesteres omdat hij zo braaf is. Maar voor niks gaat de zon op dus hier hangen natuurlijk weer bepaalde voorwaarden aan.

Een foto heb ik hem gestuurd van ZIJN meesteres met de voorwaarde hier 1 van uit te printen voor in zijn portemonnee en 1 te lamineren op A4 formaat. Die in zijn portemonnee overval ik hem vaak mee. Hij moet deze trouw 24 uur bij zich dragen en geen seconde minder. Faalt hij? Dat is jammer, dan je kooi langer om. De gelamineerde foto is om te “sproeien”als een kater. Op zijn hurken mag hij daar op klaarkomen onder een streng toeziend oog van zijn meesteres.

brave kater

De gekooide kater voldoet nu al langer als een jaar goed aan mijn gezag. Hij smeekt me als ik hem uit kots, meldt zich als ik hem roep en heeft zelf een tijdslot voor zijn gekooide slurfje. IK bepaal de tijd, hij niet. Nee, hij heeft te luisteren en hoe! De gekooide kater loopt nu al zo’n 3 maanden gekooid. Hoe braaf :-). Af en toe mag hij los en een knorrende kater is dan het resultaat.

Geen gesproei meer. Dat geeft zo’n troep.