De driller

De driller

Cam aan en gaan. Al snel komt er een gesprek op gang met een man rond de 35 jaar. Hij is geil en wil even rukken. Het eerste wat in mijn gedachten schiet is weer een van de vele. Maar dit alles blijkt niet zo te zijn.

handwerk

De man zet zijn cam aan en komt private. Ik zie hem daar liggen, languit op een groot bed, petje op en zijn trui half omhoog. Zijn pik al in vol ornaat en klaar voor het handwerk wat hij zal verrichten. Ik hoef niets te doen, alleen kijken hoe hij als een wilde aan dat ding sjort. Rustig blijf ik kijken en ik observeer de omgeving waar hij zich bevindt. Dit is totaal niet huiselijk. Het lijkt op een hotel.

aftellen

De beste man wil klaar komen en laat me wakker schrikken uit mijn observatie gebeuren. Hij vraagt of ik wil aftellen van tien naar nul. Hij is zo trots als een aap met zeven lullen dat hij op commando kan klaarkomen. Dus het aftellen is begonnen. Ik maak er een spelletje van en doe dit heel langzaam. Bij nul is hij zo geil dat hij zowat het plafond kan witten met zijn lozing.

spijker op z’n kop

Daar ligt hij dan op dat grote bed met een voldaan gezicht. Nog steeds zijn petje op en zijn trui half omhoog. Aangezien hij zijn kwakkie toch al kwijt is en ik er vanuit ga deze toch niet meer terug te zien in mijn box, val ik met de deur in huis. Ik vraag hem of hij in een hotel verblijft. Jazeker is zijn antwoord en bij mij valt er een kwartje. Dit moet een man zijn uit de offshore. Op de man af met nog steeds zijn pik bloot vraag ik hem of hij in de offshore zit. Hij vindt me eng op een leuke manier. Ik sloeg de spijker op z’n kop. Hij is driller.

spelletje

Bij deze ene keer bleef het niet met de driller. Steeds vaker kwam hij terug. Soms wel 4 keer op één dag maar dan met andere wensen. De driller wilde graag klaarkomen met zoveel mogelijk mannen tegelijk bij mij in de private. Tja, vind maar eens zo’n broodje mongool die daar ook op geilt. Tot mijn grote verbazing zijn het er genoeg! Soms had ik wel vier mannen tegelijk in mijn private, moest de naam roepen van degene die mocht lozen en dan aftellen van tien naar nul. De driller altijd als laatste en wat had hij dan een zelf ingenomen harses van trots, want hij kon het echt op commando. Zo goed was hij!

vier op een rij

Wat mij het meest heeft verbaasd aan de driller is dat hij meteen private kwam en daar gerust een uur kon blijven plakken met die stijve in zijn hand tot ik weer een stelletje randdebielen had verzameld die dit spelletje mee wilde doen. Het moesten altijd vier mannen zijn. Waarom vier? Geen idee. Maar ik dacht altijd aan het spelletje vier op een rij.