Pret met mijn popperslet

Pret met mijn popperslet

Jaaaaaaaaaaa, daar is hij weer, mijn popperslet! Als ik hem zie verschijnen, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. Mijn popperslet is een klein kereltje, vrolijk en gezellig met een veel te grote koptelefoon op zijn vrolijke hoofd. Hij heeft iets weg van een tuinkabouter. Als mijn popperslet zich meldt toont hij altijd vol trots zijn flesje gevuld met poppers. Altijd een nieuwe en vol. Het wordt weer een gezellige snuif fuif. Daar gaan we, pret met mijn popperslet.

vlaamse papegaai

Altijd rustig aan beginnen met mijn popperslet, anders is hij binnen 5 tellen zo high als een vlaamse papegaai. Hij mag één snuifje in zijn rechter neusgat. Trouw volgt hij mijn orders op. Hij snuift en ik bepaal door te tellen hoelang en hoe diep hij moet inhaleren. Daar gaat de eerste snuif. Diep, lang en adem inhouden beveel ik hem. Het enthousiasme van mijn popperslet spat van mijn beeldscherm. Het enige wat hij op zijn toetsenbord kan rammelen is joehoeeeeee. Hij straalt erover en de leuke gezellige tuinkabouter verandert in een blij ei. Zijn glimlach vult mijn hele scherm. Dit is pas pret met mijn popperslet.

gave

Ik voer het tempo om te snuiven op. Euforisch volgt hij alles netjes op. Zijn rechterhand zie ik trek bewegingen maken onder zijn bureau. Hoe sneller en langer hij moet snuiven van mij, hoe sneller ik zijn arm zie gaan. Mijn popperslet wiebelt van links naar rechts op zijn stoel. Als een kind in een snoepjes winkel zo blij. Inhaleren, mastruberen, mijn popperslet kan het allemaal te gelijk. Ik vind het een gave! Als ik zie dat zijn hoogtepunt nadert ga ik nog een stapje verder. Ik beveel hem zijn hoogtepunt los te laten en voor de laatste keer flink zijn best te doen.

jaloerse groenteboer

Het flesje met zijn witte goud verdwijnt bijna in zijn voorhoofd, zo diep steekt hij het flesje in zijn neus. Net als ik denk dat zijn glimlach niet groter kan en zijn wangen niet roder kunnen worden van opwinding laat hij me toch elke keer weer verbazen. Zijn ogen tollen in zijn oogkassen. Een glimlach die bijna reikt van oor tot oor. De kleur van zijn wangen zou elke groenteboer jaloers op zijn. Zo rood zijn de mooiste tomaten niet eens. Mijn popperslet is zo braaf. Hij mag zijn hoogtepunt vastpakken en van zijn gehele lozing zie ik niks. Zijn hoofd spreekt boekdelen. Het gewiebel op zijn stoel stopt langzaam. Zijn rode gelaatskleur verandert langzaam in een menselijk teint. Alleen zijn glimlach blijft.

Al jaren heb ik pret met mijn popperslet.