Kurkje trekje

Kurkje trekje

Daar is hij. Een stoere pezige jongeman waarvan ik de blokjes kan tellen op zijn buik. Zeker niet onaantrekkelijk om te zien. Maar er is een ‘klein’ probleempje. Deze stoere jongen heeft een pikkie zo klein als een kurkje. Het meest vreemde aan deze mooie jongen is dat hij vernederd wil worden over zijn mini vlees aanhangsel. Meteen moet ik even schakelen want bij zo’n persoon hoort natuurlijk een naam. Daar kicken ze op, hoe gek dan ook. Ik doop hem ‘kurkje’. Dit wordt een uitdaging. Kan ik dit ‘kurkje’ iets groter laten worden?

formaat saucijs

Rustig begint mijn vernederingsproces voor ‘kurkje’. Mijn stem gaat een octaaf lager en ik vraag hem of hij een groeiachterstand heeft gehad, een neukfout is of wel kan klaarkomen met zo’n klein duimpje.
De jongeman begint als een malle zijn toompje te masseren want dat is werkelijk waar ook het enige wat een beetje zichtbaar is op dat kleine ding. Terwijl hij druk aan het voorhuid joggen is vraagt hij me of ik zie dat zijn kurkje groeit. Nope, niks, nada vertel ik hem. Het kleine ding wordt iets dikker maar in lengte steigert deze niks. Ik had nog zo gehoopt op formaat saucijs.

mannelijk vingeren

Rustig beveel ik ‘kurkje’ om mij te laten zien of hij klaar kan komen en of de inhoud van zijn knikkerzak net zo nihil is als zijn lozing. Bij deze woorden zie ik ‘kurkje’ zijn ademhaling omhoog gaan. Dat is dan ook het enige wat omhoog komt. ‘kurkje’ stopt één vinger in zijn pikkie en dan er ook echt in! Met zijn andere vinger masseert hij z’n los bungelende velletje. Damnnnn wat een aanzicht. Dit is mannelijk vingeren. Van sjorren is niks te zien!

kwakje

‘Kurkje’ vraagt braaf of hij mag klaarkomen voor me. Bruut vingert hij z’n kurkje en tot mijn grote verbazing komt hij niet spuitend klaar. Een klein lullig kwakje druipt over zijn te kleine eikel. Het orgasme was voor ‘kurkje’ des te groter.
Vol trots laat hij mij zijn lepeltje kwark zien en vroeg nog even snel of zijn piemeltje echt zo klein is. Sorry ‘kurkje’ , deze is echt klein beantwoord ik. Blijkbaar het goede antwoord 🙂

 

Kurkje trekje komt nog vaak bij me terug