Meer dan een cam babe alleen

Meer dan een cam babe alleen

Waar toch de meeste mensen zich in vergissen is dat je als cam babe niet de hele dag open dag ligt of je tieten op de tafel klapt. Als cam babe vervul je een hele hoop taken in één. Hoe zwaar is dat, meer dan een cam babe alleen?

kermisexploitant

Als eerste ben je toch wel een kermisexploitant. De hele tijd mannen vermaken, lief, leuk en aardig zijn. Hun het hoogtepunt geven zo hoog als het reuzenrad of ze laten tollen als in de achtbaan. Als je dan denkt, hup op naar de volgende, willen ze nog een rondje.

sociaal werker

Tja, dan ben je ook nog sociaal werker. Hele verhalen hoor je aan. Over scheidingen, de eeuwige behoefte naar seks en weet ik veel wat meer. Zo ook het verhaal over de vrouw in de overgang. De vrouw die last heeft van spinnenwebben op haar doos. De vrouw die geen seks meer wil. Een grote zakenman die de hele dag regeert maar het liefst een heel kratje Amstel in zijn hol duwt. Ik hoor het allemaal aan en kan alleen reageren “dat is heel normaal hoor. Iedereen heeft zijn behoeftes.”

bioloog

Dan ben ik ook nog bioloog. Hoe vaak ik een man niet moet uitleggen hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar steekt. Dat ik de squirt kraan niet met 5 minuten open kan zetten. Dat mijn ingewanden het niet aankunnen om iets onnatuurlijks groot in mijn poezelige kontje kan drukken. En vergeet vooral niet de eeuwige knijpers die mijn tepels moeten verpletten en een kwartslag moeten draaien. Knijpers zijn voor de was en niet voor mijn roze appeltjes.

lerares

Lerares, ja die ben ik ook vaak, soms te vaak. JOI is nogal een dingetje. Oftewel Jerk-Off-Instructions. Een man voor doen hoe zich af te rukken op mijn dildo. Voor deze baan hoef ik gelukkig niet hoogopgeleid te zijn. Het is rukken, edgen, wat spanken en bij het aftellen naar de spuiterij gaat het bij de man al fout. Aftellen vanaf 10 wordt vaak niet goed begrepen. Bij tel 6 zit het scherm tegenover mij al vol met een wit druipend goedje.

actrice

Last but not least actrice! Als ik nu een intake zou doen op een toneelschool nemen ze me aan zonder blikken of blozen. De rollenspellen zijn zowat niet te tellen op één dag. De verkleedpartijtjes ook niet! Van naughty school-girl tot strenge lerares. Van mijn heerlijke comfortabele kleren tot een strakke jeans met push-up shirt. Alles kan voor de man.

Vergeet nooit, ik heb een hele hoop taken in één. Meer dan een cam babe alleen.