Sletje Suzanne

Sletje Suzanne

Anno komt meteen binnen op de private, geen freechat geneuzel voor hem. Anno kijkt even hoe druk ik het heb en vraagt om een VIP.
Het is duidelijk. Anno wil andere seks. Hij zit in een lingerie pakje op een stoel voor de cam. Zijn hoofd niet zichtbaar, zijn trouwring des te meer. Het lingerie pakje zit duidelijk wat te strak en Anno biedt hiervoor zijn excuses aan. Anno geeft aan dit even snel uit de wasmand te hebben gepakt en dat het van zijn vrouw is. Ik aanschouw het en geef Anno een compliment hoe goed hij dit bij elkaar uit heeft gezocht. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn professionaliteit en vraag Anno waarom hij lingerie aan heeft. Hij wil een sletje zijn, mijn sletje, een vrouwelijke slet.

kurkentrekker

Dit is niet voor dovenans oren bestemd en ik vraag Anno dan ook meteen netjes te gaan zitten zoals een echte slet doet. Anno luistert braaf en gaat zitten met zijn benen over elkaar en zijn handen netjes op zijn mannelijke knieën. Ik vraag Anno hoe gewillig zijn sletten kontje is. En jawel, Anno is voorbereid en laat me trots een soort van kurkentrekker zien die hij ergens kan stoppen waar het zonnetje niet schijnt.

ontkurken

Hardop denk ik, hoe werkt dat ding? Ik eis dat hij met zijn sletten kont naar de cam draait en mij laat zie hoe hij die kurkentrekker naar binnen werkt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het een knap staaltje werk vind hoe hij dat ding naar binnen draait aangezien ik nog niet eens een kurk uit een fles wijn krijg. Als een malle is hij zijn anus aan het ontkurken en ik vraag Anno zich om te draaien. Ik wil één been op zijn bureau zien, zijn hand om zijn sletten pik en zijn andere hand op de kurkentrekker. Van enige galante beweging is geen sprake meer en ik dwing bij Anno af het opnieuw te doen als een echte slet. Anno strekt nu zelfs zijn veel te grote voeten en doet zijn best voor me. Ik keur het goed. Verbazend hoe deze grote man nu kan multitasken als een vrouw. Aan zijn pik trekken en tegelijk zijn anus neuken. Sjapoooo, Anno!

golf van sperma

Anno wil klaarkomen en hij vraagt me waar zijn sperma te laten. In zijn hand beveel ik hem. De kurkentrekker wordt plots met rust gelaten en die hand verdwijnt onder zijn lid. Een golf van sperma volgt. Trots showt hij me zijn oogst voor de cam. Ik voel dat ik moet kokhalzen bij dit aanzicht en dit wordt versterkt op het moment dat Anno zich er helemaal mee in gaat smeren. Ik slik mijn opgekomen braaksel weg en meld Anno dat hij een braaf sletje is.

Anno was duidelijk zo in zijn element over dit onderonsje dat hij trouw bij me terug komt. Niet meer als Anno maar als sletje Suzanne…..